KIFF 2020: на зустріч новому

KIFF 2020: на зустріч новому

З 26 по 29 лютого у павільйонах Міжнародного виставкового центру відбулась щорічна подія для представників меблевої галузі та дизайну – Kyiv International Furniture Forum 2020 (Київський міжнародний меблевий форум 2020)
2022-02-14 15:15:16

Традиційно ця подія зібрала навколо себе меблярів та дизайнерів з усієї країни, аби продемонструвати нові тренди та напрямки розвитку меблевої галузі на наступний рік. І за традицією – Стільниці Fundermax стали учасниками цієї події.

Цього року, окрім оновлення асортименту декорів, на стенді представили також прототип нового продукту – Інтегровані мийки Fundermax! Технологію виробництва інтегрованих мийок з HPL наш конструкторський відділ привіз від провідних європейських колег. У планах на цей рік – протестувати розробку та створити власну лінійку мийок, які стануть оригінальним та функціональним доповненням для дизайну кухонь, ванних кімнат та громадських санвузлів.

На стенд Стільниці Fundermax традиційно, звернули увагу багато відвідувачів виставки і, традиційно, наш стенд став фоном для десятків фото!

Цього року концепт стенду дещо змінився – життєві сюжети минулого року на цей раз замінили трендові у новому сезоні мідні елементи. Саме мідь в оформленні кухонь цього року набиратиме шалених обертів і тому, власне, ми продемонстрували її неймовірну візуальну сумісність з нашими декорами!

Як завжди, з приємною втомою і купою нових знайомств, завершився для нас KIFF 2020. Розпочинаємо новий творчій рік!